12 juni 2018

Het filosofieprogramma is bekend!

Het filosofieprogramma is bekend!

Te midden van alle festivalhectiek zijn wat reflectie en nieuwe inzichten altijd welkom. Samen met The School of Life wordt ieder jaar een uitgebreid filosofieprogramma samengesteld waarin diverse binnen- en buitenlandse filosofen masterclasses en talkshows in de Echo geven. Natuurlijk keert dit jaar ook het Filosofisch Café terug.

The School of Life
The School of Life biedt heldere ideeën voor het dagelijks leven; dé plek waar je stilstaat bij de vragen die ons allemaal bezighouden. Drie dagen lang laat je in Echo je geest stimuleren en oprekken door middel van fantastische ideeën en inzichten van grote denkers uit de hele geschiedenis. Dit jaar delen de volgende filosofen hun wijsheid en inzichten met Lowlanders: Marianne Power, Jan Drost, Liesbeth Kamerling & Lieke Zunderdorp, Lammert Kamphuis, Laurens Knoop, Jitske Kramer, Wouter de Jong en Reine Rek. The School of Life wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Ebel Jan van Dijk van De Jongens van Lucht.

Filosofisch Café
Betoogtoog op Planet Paradise voor diepgravende kroegtijgers en bierbomers, die niets liever doen dan mee- en doordenken over zowel belangrijke als totaal onzinnige zaken in het leven.

Bekijk het volledige programma van Lowlands 2018 tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiële #LL18 playlist op Spotify. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder muziek, theater, literatuur, dans en wetenschap.

21 oktober 2018

Ruth Klückers winnaar Kick That Ass Award

02 oktober 2018

Stagiair(e) voor LL19 gezocht

28 augustus 2018

Data Lowlands 2019

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie