14 juni 2018

20 nieuwe muziekbevestigingen!

20 nieuwe muziekbevestigingen!

Foto: Jill Furmanovsky

Festivalvibes all over! Vandaag droppen we 20 nieuwe namen voor Lowlands! Onder andere Nile Rodgers & CHIC, The Tallis Scholars, Blaudzun, Miles Kane, ZHU en Portico Quartet reizen deze zomer naar Biddinghuizen af.

Daarnaast worden ook Alika & Nueva Alianza, Amenra, Amyl and The Sniffers, Arp Frique & Family, Carista, GAIKA, Jayda G, Moose Blood, Nakhane, Pythius, Sons of Kemet, SOPHIE (dj-set + visuals), Thunderpussy en Yung Feurich aan het programma van Lowlands toegevoegd.

Bekijk het volledige programma tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiële #LL18 playlist op Spotify. Binnenkort volgen meer bevestigingen, waaronder theater, literatuur, dans en wetenschap.

21 oktober 2018

Ruth Klückers winnaar Kick That Ass Award

02 oktober 2018

Stagiair(e) voor LL19 gezocht

28 augustus 2018

Data Lowlands 2019

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie