26 juni 2018

Kunstbende en Rabobank zoeken talent voor de What's Happening-area!

Kunstbende en Rabobank zoeken talent voor de What's Happening-area!

Droom jij van een optreden op Lowlands? Het kan met What’s Happening! Voor de tweede keer presenteren Kunstbende en Rabobank de What’s Happening-area op Lowlands: dé creatieve vrijhaven voor talent waar bezoekers niet alleen getrakteerd worden op allerlei bijzondere verrassingsoptredens en workshops maar waar je zelf ook een plek op het podium kunt verdienen.


Achter het net gevist voor Lowlands-kaarten? Ook dat is een reden om mee te doen! In totaal maken twaalf acts kans op weekendtickets voor Lowlands en drie podiumplekken op What’s Happening. De podiumplekken worden gekozen door een vakkundige jury bestaande uit Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg, 3FM-dj Frank van der Lende, schrijver en literair programmeur van Lowlands Ivo Victoria, modeontwerper Kimberley Jenneskens, mimedocent en theater- en dansprogrammeur van Lowlands Stella van Leeuwen, filmmaker Karsten de Vreugd en Kunstbende-boegbeeld Annegien Schilling.

Creatievelingen maken kans op een plek in de line-up door hun act te uploaden op whatshappening.nl. Deze wedstrijd start vandaag en duurt tot en met 26 juli 12:00. Van muzikanten tot dansers en van dichters tot cabaretiers; everybody is an artist. Let's go!

Alle info en deelnemen: www.whatshappening.nl

21 oktober 2018

Ruth Klückers winnaar Kick That Ass Award

02 oktober 2018

Stagiair(e) voor LL19 gezocht

28 augustus 2018

Data Lowlands 2019

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie