27 juni 2018

Het literatuurprogramma is bekend!

Het literatuurprogramma is bekend!

Een bomvol programma met muziek, filosofie, comedy en wetenschap: Lowlands heeft voor ieder wat wils. Zo ook voor de echte boekenwurmen! Iedere dag doen gerenommeerde schrijvers, dichters en verhalenvertellers onder de noemer Lowlands Bookstore een boekje open in spannende voorstellingen en interessante talkshows. Met onder andere Heleen van Royen, Saskia Noort, Erik Jan Harmens, Carolien Spaans, Saskia de Coster, Niña Weijers, Alex Boogers, Marieke Lucas Rijneveld en Jean-Marc van Tol.

Deze en andere literaire veelvraten zullen schitteren, vertellen en aan de tand gevoeld worden in verschillende shows. Zo zie je Noorts Writers Rock, Sexdagboek, Babs’ Woordsalon, Is Er Leven Na De Dood/Drank?, Junkieverdriet, Linnaeus Boekhandel, Literaire Peepshow, Mensen Zeggen Dingen, Poëziebordeel, Time’s Up en Woorden met Waumans op Lowlands! Lees hier meer over de shows en schrijvers.

Bekijk het volledige programma van Lowlands 2018 tot nu toe op Lowlands.nl/programma. Alvast inluisteren? Check de officiële #LL18 playlist op Spotify. Binnenkort volgen meer bevestigingen!

21 oktober 2018

Ruth Klückers winnaar Kick That Ass Award

02 oktober 2018

Stagiair(e) voor LL19 gezocht

28 augustus 2018

Data Lowlands 2019

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie