10 juli 2018

Doe mee aan de vlaggenwoudwedstrijd!

Doe mee aan de vlaggenwoudwedstrijd!

Foto: Bart Heemskerk

Over iets meer dan een maand is het tijd voor Lowlands. Alle reden om de vlaggen weer uit te hangen in het vlaggenwoud! Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar creatieve Lowlanders die deze vlaggen willen ontwerpen.

We zoeken gekke, kleurrijke, leuke en originele ontwerpen! Laat het Lowlands artwork dus lekker links liggen en verzin zelf een nieuwe te gekke creatie. De meest bijzondere, leuke en originele vlaggen krijgen een plekje in het vlaggenwoud waar ze de komende Lowlands-edities vrolijk mogen wapperen.

Je vlaggenontwerp moet wel voldoen aan een aantal specificaties:

- De afmetingen van de vlag zijn 100 x 300 cm.
- Lever het bestand bij voorkeur aan in .ai of .eps (Adobe Illustrator). Als je het bestand aanlevert in .pdf zorg er dan voor dat de resolutie van het ontwerp 500 dpi op 10% van de ware grootte is.
- Gebruik zoveel mogelijk PMS-kleuren in vectorbeelden en -teksten.
- Lever de full colour-beelden aan in CMYK-waarden.

Loopt jouw creatieve brein al over van ideeën? Ga dan snel aan de slag! Stuur je vlaggenontwerp uiterlijk 20 juli naar vlaggen@lowlands.nl. De winnende vlaggen worden de week erna bekendgemaakt. Misschien hangt jouw zelfontworpen vlag de komende jaren wel op Lowlands!

21 oktober 2018

Ruth Klückers winnaar Kick That Ass Award

02 oktober 2018

Stagiair(e) voor LL19 gezocht

28 augustus 2018

Data Lowlands 2019

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie