17 juli 2018

Goeiemorgen Lowlands!

Goeiemorgen Lowlands!

Na vijf jaar hebben ze eigenlijk geen introductie meer nodig: Goeiemorgen Lowlands! staat ook deze editie weer iedere ochtend voor je paraat. Deze dagelijkse talkshow met brandactuele gasten en een voorbeschouwingen van een bijtend grappig panel biedt je alles wat je nodig hebt om de Lowlands-morgen door te komen. Verwacht vooruitblikken, interviews, sketches, geheugentrainers, muziek, geheugentrainers en quizzen. Door en met Daan Windhorst, Oscar Kocken, Mark Kraan, Keez Groenteman, Jan Groenteman, Elly Scheele en Kim Eldering.

Foto: Karen van Dijk

21 oktober 2018

Ruth Kl├╝ckers winnaar Kick That Ass Award

02 oktober 2018

Stagiair(e) voor LL19 gezocht

28 augustus 2018

Data Lowlands 2019

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie