06 augustus 2018

Hoe kom jij naar Lowlands?

Hoe kom jij naar Lowlands?

Heb je al bedacht hoe je naar Biddinghuizen reist?

Laat je supermakkelijk in je eigen woonplaats ophalen door een bus van Event Travel: er zijn ruim 580 vertrekplaatsen door heel Nederland en je wordt vlakbij de polsbandjestent afgezet zodat je snel binnen bent. Je ontvangt maar liefst 20 euro korting op je busticket waardoor je voordelig en razendsnel naar Lowlands reist in een luxe touringcar vol met andere Lowlanders: gezellig! Kijk hier voor alle opstapplaatsen, prijzen en vertrektijden.

Ook met de trein en gratis pendelbus reis je comfortabel en duurzaam naar Lowlands. Met het speciale Lowlands Treinretour reis je voor slechts €19,- vanaf ieder station in Nederland naar station Lelystad of Dronten. Je kunt het Lowlands Treinretour tot dinsdag 14 augustus middernacht bestellen. Meer info lees je hier.

Reis in ieder geval niet naar station Harderwijk om daar de Walibi Express te nemen. Deze busdienst is niet geschikt voor grote groepen Lowlanders waardoor er grote wachttijden ontstaan.

Toch met de auto? Vergeet dan niet om een parkeerticket aan te schaffen.
Je kunt je natuurlijk ook laten brengen: volg dan de borden Kiss & Ride.

De week van Lowlands versturen we een mail met alle praktische (vervoers)informatie.


21 oktober 2018

Ruth Klückers winnaar Kick That Ass Award

02 oktober 2018

Stagiair(e) voor LL19 gezocht

28 augustus 2018

Data Lowlands 2019

27 augustus 2018

Lowlands 2018 aftermovie