29 januari 2019

Meer lezen, kijken en luisteren

Meer lezen, kijken en luisteren

Kom meer te weten over Lowlands!

Dit jaar reis je beter voorbereid dan ooit te voren af naar Biddinghuizen in augustus! Hoe dat komt? Op de Lowlands website vind je vanaf nu ook interessante artikelen met achtergrondinformatie over het Lowlands programma, zodat je nog voordat het blokkenschema bekend wordt gemaakt, precies weet welke shows je niet mag missen. De artikelen zijn te vinden via het kopje meer, rechtsboven op de website. Liever lekker luisteren? Dit jaar heeft ook de Lowlands podcast LLOWCAST het levenslicht gezien. In deze podcast - die onregelmatig verschijnt - neemt host Justin Verkijje mee op een ontdekkingstocht door het Lowlands-programma. Ook ontvangt hij hier iedere aflevering een andere gast. In de eerste aflevering van de podcast gaat Justin in gesprek met Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg en bespreken ze de eerste muziekaankondiging van Lowlands met meer dan 50 nieuwe namen. Luister en abonneer je op de podcast via deze link.