02 februari 2019

Kaartverkoop LL19 begonnen

Kaartverkoop LL19 begonnen

De kaartverkoop voor Lowlands 2019 is begonnen! Koop je tickets via Ticketmaster want alleen dan weet je zeker dat je een geldig ticket koopt. 

Alle uitgebreide informatie over welke tickets er beschikbaar zijn voor Lowlands 2019 zijn ook te vinden onder het kopje TICKETS op deze website.

FESTIVALTICKET:
Met dit ticket krijg je toegang tot het hele festival, een plek op de tentencamping en je kunt gebruikmaken van het vervoer per pendelbus tussen NS station Dronten en Lelystad. Er worden geen dagkaarten verkocht, je koopt dus altijd een ticket voor het hele weekend. Je kunt maximaal 4 tickets per persoon kopen.
€200 (excl. €10 servicekosten)

GROEPSTICKET (Uitverkocht):
Groepskorting! Voor 10 tickets betaal je €1900 (excl. servicekosten). Dat is dus 10 euro korting per ticket! Je ontvangt 10 losse tickets dus het is niet noodzakelijk om tegelijkertijd op het festival te arriveren. Er zijn voor maximaal 10.000 personen groepstickets beschikbaar, je kunt maximaal 1 groepsticket per persoon kopen. LET OP: de groepstickets zijn inmiddels uitverkocht, er zijn nog wel reguliere festivaltickets verkrijgbaar.
€1900,- (excl. 10 x €10 servicekosten)

GESPREID BETALEN:
Betaal je festivalticket in drie termijnen: prijs eerste termijn: €92,50 inclusief servicekosten. Prijs tweede en derde termijn: €62,50 inclusief servicekosten. De totale ticketprijs komt hiermee op €217,50 (incl. €10,- servicekosten en €7,50 handlingskosten gespreid betalen). Voor meer informatie over gespreid betalen lees je de voorwaarden die te vinden zijn onder het kopje TICKETS.

Naast bovengenoemde toegangstickets zijn er nog een aantal additionele tickets verkrijgbaar voor bijzondere overnachtingsmogelijkheden zoals groepscampingtickets, de Camper Camping en de Gllamcamp. Meer uitgebreide informatie over deze ticketsoorten is te vinden op de pagina TICKETS.