01 maart 2019

Lowlands 2019 is uitverkocht

Lowlands 2019 is uitverkocht

A Campingflight to Lowlands Paradise 2019 is helemaal uitverkocht!


Laat zwarthandelaren als Viagogo en Onlineticketshop lekker links liggen want je betaalt waarschijnlijk teveel voor een ticket en je weet niet zeker of je een geldig ticket koopt waarmee je toegang tot het festival hebt. Ook op Marktplaats en Ticketswap worden altijd weer valse kaarten aangeboden en zijn fraudeurs op andere manieren actief. Een gewaarschuwd mens kijkt wel uit zijn kaarten hier te kopen! Kijk voor meer informatie over zwarthandel op www.weetwaarjekoopt.nl. Alleen als je kaarten via Ticketmaster hebt gekocht, ben je verzekerd van een geldig ticket. 

Heb je een kaart in de zwarthandel of via een ticketmarktplaats als Ticketswap of Marktplaats gekocht? Helaas kunnen wij niet voor je controleren of de barcode geldig is en of je dus een geldig ticket hebt gekocht. 


See you in Lowlands Paradise!