17 april 2019

Ontwerp een Lowlandsservet!

Ontwerp een Lowlandsservet!

UPDATE: DE DEADLINE IS VERSTREKEN

Heb jij altijd al iets willen ontwerpen wat iedere Lowlander in zijn handen krijgt? En daarnaast ook nog eens geheel gerecycled is? Doe dan mee aan de Lowlands servetten ontwerpwedstrijd! We zoeken creatievelingen die het leuk vinden om een servet van 16,5 x 16 cm met zwarte bedrukking te ontwerpen. Laat je creatieve geest de vrije loop en zet je mooiste creatie op papier. We zijn op zoek naar originaliteit, dus vermijd designs die het artwork van Lowlands bevatten. Uit alle inzendingen kiezen we de 10 mooiste en meest unieke ontwerpen. Doe mee en wie weet ligt jouw creatie straks onder een Lowlands lekkernij!


Is het ontwerpen van een Lowlandsservet jouw droom? Stuur dan vóór 6 mei 13:00 je creatie in PDF of EPS formaat naar servetten@lowlands.nl. Is je bestand zwaarder dan 5MB? Verstuur hem dan via WeTransfer.