07 mei 2019

De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd 2019

De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd 2019

Schrijfgrage lettertijgers opgelet: De Grote Lowlands Schrijfwedstrijd gaat weer van start!  Ben je een verhalenschrijver in hart en nieren en wil je kans maken op prijzen als een publicatie, festivaltickets en een gesprek met een uitgeverij? Goed nieuws, want Lowlands gaat in samenwerking met uitgeverij Nijgh & Van Ditmar en NRCweer op zoek naar de beste schrijftalenten van Nederland.

Prijzen:
Naast eeuwige roem, maak je kans om als schrijver door te breken, een publicatie via NRC, een gesprek met uitgeverij Nijgh & van Ditmar, een Querido Academie cursus en een moment van graag gewilde podiumfaam tijdens Lowlands. En oja, de beste drie inzendingen ontvangen elk twee tickets voor Lowlands 2019. 

Laat je schrijvershand maar goed laten wapperen en stuur vóór dinsdag 4 juni jouw beste werk in. Klik hier voor de spelregels en deelname!