27 mei 2019

Meld je aan voor What's Happening

Meld je aan voor What's Happening

Altijd al op een podium willen shinen? Dit is je kans! Vanaf nu kun je jouw creatieve uitspatting inzenden voor What’s Happening en daarmee kans maken op Lowlandstickets én een plek op het What’s Happening podium op Lowlands. What’s Happening is de creatieve vrijhaven van Kunstbende en Rabobank op Lowlands, waarbij ze ieder kunstzinnig brein, creatief genie en aanstormend artiest van de zolder naar het podium helpen.

Je kunt inzenden in acht categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury en de twee beste, gekste, mooiste of ontroerendste inzendingen winnen een plek op het What’s Happening-podium op Lowlands!

Voor meer info en het uploaden van jouw inzending kijk je op www.whatshappening.nl Inzenden kan tot 7 juli 12.00u

Everybody is an artist, let’s go!