05 juli 2019

Buitentheater op Lowlands!

Buitentheater op Lowlands!

Het buitentheaterprogramma is bekend. We kunnen weer buitenspelen tijdens Lowlands! Zie je iets blauw/geels over het terrein glijden? Grote kans dat je de Duwtent dan ziet gaan. Dit jaar weer bomvol acts: Magic Herman komt langs om te goochelen, kom in de rekken hangen voor een balletworkshop en zing mee met Tony Banks. Langs zien rijden betekent aanhaken! Verder staat voor de ingang bij Cape Lowlands dit jaar weer De Verkeerstoren! Ief woont in deze rood met witte toren en geeft hier ultrakorte discofeestjes, of hij laat een heel kamerorkest vanaf zijn minuscule balkon spelen. En rondom de toren zie ook van alles. Misschien een fiets vol cassettebandjes of een traditionele Surinaamse uitvaartbegeleiding vol passie en swing.

Voor een uitgebreid overzicht van alle buitentheateracts, klik dan hier