16 juli 2019

The Club 27 Sing-along

The Club 27 Sing-along

Is de badkamer te klein voor je? Yes! Niet bang om te shinen op de megastage van Alpha? Yes! Lowlandsticket? Yes! Dan heb jij alles wat je nodig hebt om mee te doen met The Club 27 Sing-along. In het kader van de 27e verjaardag van Lowlands brengen we op zondagochtend namelijk een massameezingode aan alle muzieklegendes die op hun 27e naar de eeuwige jachtvelden vertrokken.

Als je altijd al een keer in de huid hebt willen kruipen van Amy Winehouse, Jimi Hendrix of Kurt Cobain, kies dan een track uit deze Club 27 Spotify-playlist, maak een kekke opname van jezelf van maximaal 30 seconden waarin je het gekozen nummer zingt en app deze uiterlijk 30 juli naar Lowlands Club 27 onder nummer 06 47 14 37 94. We zijn benieuwd! Duiken wij al vast ons oefenhok in...