16 juli 2019

Filmprogramma bekend!

Filmprogramma bekend!

Lekker een avondje wegkruipen met een filmpje in de bios? Daarvoor hoef je het Lowlandsterrein niet te verlaten! In de Echo vertonen we dit jaar weer 11 films, waaronder voorpremières, horrorfilms, shorts, muziekfilms én een hele bijzondere vertoning van de legendarische muziekdocumentaire Woodstock! 

Deze films zie je op het witte doek: Woodstock 50th anniversary, The Dead Don’t Die, Grease Sing-A-Long, Diego Maradona, Yesterday, Lords of Chaos, Beats (voorpremière), De Libi, Monos (voorpremière), Sorry to Bother You (voorpremière), Imagine presenteert Fantastic Shorts

Klik hier voor een overzicht van het hele programma tot nu toe, luister onze acts via onze officiële Spotify Playlist, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter