23 juli 2019

Beeldende Kunst op Lowlands

Beeldende Kunst op Lowlands

Lowlands geeft ieder jaar ruim baan aan beeldende kunst. Ook dit jaar zijn op het festivalterrein veel kunstwerken te aanschouwen, waaronder een aantal nieuw ontwikkelde werken. Daarnaast vinden diverse kunstactiviteiten plaats waaraan het publiek kan deelnemen.

Dit jaar te zien: We are GOD - Ronald A. Westerhuis | Statue of Liberty - Fernando Sánchez Castillo | Polargraff - Antigoon | The Soul Search Museum - Yasser Ballemans | The Condition of Air - Michela Segato | Centraal Museum - Duran Lantink | Mikkel - Tom Claassen | Twee Broers en een Vriend - Tom Claassen | Trials of Gavin - Jason Myers | Hekekek + Mirabella - Alissa + Nienke | Rocking Chairs - Strijbos & Van Rijswijk | LLowdog - Peter te Bos | Lowlands Art Tours

Klik hier voor een overzicht van het hele programma tot nu toe, luister onze acts via onze officiële Spotify Playlist, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter.