24 juli 2019

Laatste muzieknamen!

Laatste muzieknamen!

Vandaag de allerlaatste muzieknamen! De Ierse band Fontaines D.C. komt een strakke liveshow vol sixties garage, surf en rock-'n-roll neerzetten op de plek waar eerst Code Orange stond geprogrammeerd. 

In Heineken en Lima kun je iedere nacht weer terecht voor heerlijke dansnachten met Yallah! Yallah!, Encore Soundsystem, Fiesta Macumba Soundsystem, Zer00’s Alternative, The Pirate Fest en Hollandse Drop.  

Tot slot komt het Londens vijfkoppige rockmonster Bad Nerves naar Biddinghuizen om de allerlaatste lege muziekspot in het blokkenschema in te vullen. En over blokkenschema gesproken, watch out and start your engines, want morgen worden de app EN het blokkenschema gelanceerd. Dat wordt puzzelen!

Klik hier voor een uitgebreide omschrijving van alle acts. En kom ook alvast in de stemming via onze officiële LL19 Spotify Playlist!