24 juli 2019

Tallk Tallk Tallk in Echo

Tallk Tallk Tallk in Echo

Voeding voor je brein nodig? Komt goed uit! Vanaf 11:30 is Echo een ware filosofeer-, wetenschaps- en leerschool waar je lekker je hersens wakker schudt met de beste sprekers, interviews en panels.

We trappen af met Ask me Anything, waarbij je vragen kunt stellen aan bijzondere gasten die je zelden te spreken krijgt. Vlij vervolgens neer in onze huiskamer Villa Lowlands, waar spraakmakende gasten dagelijks op de bank van presentator Martijn de Greve aanschuiven. Samen met huisbutler Roel Maalderink heb je tevens de macht om het interview te sturen! Zonnebril op bij Tegenlicht Talks, waar we op vrijdag een digitaal gevecht aangaan tijdens Fighting Fake News i.s.m. World Press Photo, op zaterdag tijdens Queertopia Or F*Ck The Gender Binary in gesprek gaan over genderhokjes en op zondag in Future Fashion met een blits en goed modeverhaal komen. Kersvers is het programma New Scientist Live: een dagelijkse interactieve talkshow uit de koker van New Scientist, het internationaal toonaangevende magazine over wetenschap en technologie. Bij The School of Life filosoferen we onder meer over de ultieme seksbeleving, schuwen we vervolgens ook de naakte waarheid niet en sluiten we af met een gouden leugen – zoals het klokje thuis tikt. En voor de grande finale kun je helemaal je petje afnemen. Of opzetten, want aan het einde van iedere middag test je je bollenbozenkennis bij de Nationale Wetenschapsquiz, waarbij je kans maakt op duurzame prijzen. Denk smakelijk!