31 juli 2019

LLowzone op Lowlands

LLowzone op Lowlands

Je start je dag op Lowlands natuurlijk elke ochtend om 10:30 uur in India als flexibel onderdeel van de Yoga Tribe Vibe. Even lekker rekken en strekken bij deze Wake-Up Shake-Up met vakkundige begeleiding en livepercussie om je festivaldag goed te beginnen. Vergeet ook niet om jezelf tussen al die heerlijke bandjes en Lowlandsverrassingen door af en toe even op te laden. Waar? Net als alle jaren aan de rand van Lake Lowlands prijkt de oase van rust voor je mind, body en soul: de LLowzone. Hier dompel je je in het saunagebied onder in een van de rustieke hottubs en laat je je verfrissen door de helende stoom van de sauna’s. Heb je de ochtend Wake-up Shake-up gemist of nog geen genoeg gehad? Reinig dan je geest met lessen Vinyasa Flow, Arco Yoga en Relax & Restore bij de yogatent. Kunnen je spieren wel wat ontspanning en verzorging gebruiken na al dat dansen? Laat je dan vertroetelen met een full-body of stoelmassage door de kundige handen van de LLowzone-masseurs. Kun jij met een gerust hart weer los op de festivalweide.

Zien we je op de LLowzone? Relaxed!

Klik hier voor een overzicht van het hele programma tot nu toe, luister onze acts via onze officiële Spotify Playlist, of volg ons op Facebook, Instagram of Twitter