31 juli 2019

Mobile Order

Mobile Order

Dit jaar kun je op Lowlands bij de Beer & Cider Market, de Gllamcamp bars en in de Press/Guest Area ook met je telefoon betalen! Met Mobile Order van CM.com bestel je via de Lowlands-app je drankjes en eten. Als je dit jaar Mobile Order gebruikt, maak je ook nog eens kans dat we je hele Mobile Order-rekening betalen! We kiezen ad random 10 gelukkigen. Cheers!

Het hele assortiment van de deelnemende bars staat in de Lowlands app, dus vink in alle rust aan waar je zin in hebt. Vervolgens druk je op ORDER, en wordt er een unieke QR-code gegenereerd. Die laat je scannen bij de bar, waar ze onmiddellijk je bestelling maken. Munten blijven achterwege en na afloop van Lowlands wordt het totaalbedrag in één keer van je rekening afgeschreven. Easy!

Wil iedereen in je vriendengroep apart betalen? Kan ook, want met de button SCAN A FRIEND voeg je eenvoudig de QR-codes van maximaal 5 vrienden aan je rondje toe. Hoef je ook geen ingewikkelde bestellingen meer te onthouden.

Meedoen is safe en eenvoudig. In 2 minuten registreer je jezelf via de Mobile Order-button in de Lowlands-app – waarbij je persoonsgegevens en rekening- of creditcardnummer veilig en uiteraard volledig volgens de actuele AVG-richtlijnen verwerkt worden. Telefoon kwijt? Ga dan naar de infostand op de Campinglaan, waar ze je account met twee drukken op de knop kunnen blokkeren.

Na registratie werkt Mobile Order offline en kost niets, behalve een eenmalige verificatiebetaling van één cent. Tijdens de registratie en het downloaden van de menu’s heb je eenmalig internetverbinding nodig maar daarna ben je helemaal good to go en werkt Mobile Order offline.

UPDATE: er is inmiddels contact opgenomen met de winnaars waarvan de Mobile Order-rekening wordt betaald