01 augustus 2019

Met Uber van en naar Lowlands

Met Uber van en naar Lowlands

Met de Uber-app bestel je een veilige, betaalbare en comfortabele rit naar een bestemming naar keuze. Uber is beschikbaar in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en omliggende gebieden. De Uber app matcht je met een chauffeur in de buurt om je naar de gewenste bestemming te brengen.

Korting op je eerste rit
Lowlands werkt samen met Uber en mag jou €10 korting geven op je eerste rit met promotiecode LL2019.  Open het menu in de Uber-app, kies de optie ‘betalingen’ en voeg de code to via ‘promocode invoeren’. Na het invoeren ontvang je automatisch €10 korting op je eerste rit en deze code is geldig tot 1 november 2019.


Lowlands tips
Vanuit de randstad reis je met Uber heel gemakkelijk en betaalbaar naar Lowlands. Je deelt de ritkosten met je party crew eenvoudig via de optie ‘deel ritprijs’. Selecteer een extra grote Van wanneer je met meer dan 3 personen bent of veel bagage bij je hebt. Wil je naar huis vanaf Lowlands met Uber? Dat kan. Houd rekening met een langere aanrijtijd want chauffeurs zijn niet altijd standaard in de omgeving. Je kunt altijd even checken in de app of er een chauffeur in de buurt is en wat de kosten zijn van een rit. Je vindt je chauffeur op de pick up en drop off plek door de borden kiss en ride te volgen. Bel of chat -anoniem- via de optie ‘Contact’ in de app met je chauffeur wanneer je besteld hebt, zo kun je elkaar bijvoorbeeld sneller vinden.


Hoe werkt Uber 
Downloaden
Download de gratis Uber-app voor je smartphone via de App Store of Google Play. Open de app om een account aan te maken of klik hier om via je desktop een account aan te maken en koppel eenmalig je creditcard of PayPal voor een automatische betaling na je rit.

Aanvragen
Voer je bestemming in en kies een rit optie. Kies uberX voor een betaalbare rit, uberX is ongeveer de helft goedkoper dan reguliere taxi tarieven. Kies Black voor een luxe auto en extra service. De prijs van een rit wordt altijd vooraf in de app aangegeven.

Rijden
Eenmaal besteld zie je de foto van de chauffeur en informatie over de auto zoals het merk en het kenteken, hierdoor herken je de auto die jou komt ophalen. Ook zie je op de kaart waar je chauffeur rijdt en wanneer hij arriveert. Eenmaal gearriveerd wordt de ritprijs automatisch van je gekoppelde betaalmethode afgeschreven: veilig en overzichtelijk. Cash geld is dus niet nodig en je ontvangt het ritbewijs in je e-mailbox.

Chauffeurs
Alle Uber chauffeurs zijn zelfstandige ondernemers en beschikken allemaal over de vereiste vergunningen, net als reguliere taxichauffeurs.

Dynamische tarieven
De Uber-app werkt met dynamische tarieven. Wanneer er meer vraag is naar ritten dan aanbod van chauffeurs gaat de ritprijs tijdelijk omhoog om meer chauffeurs de weg op te krijgen. De prijs wordt altijd aangegeven in de app voor je besteld. De ritprijs daalt automatisch wanneer de vraag afneemt.