02 augustus 2019

Nespresso, La Terraza

Nespresso, La Terraza

Klaar met dansen en even helemaal weg uit de festivaldrukte? Pak een stoeltje bij La Terraza en laad jezelf weer even helemaal op met een goeie koffie of een overheerlijke koffiecocktail. 

Wie zoekt, zal Nespresso’s lommerrijke oase op Planet Paradise vinden, waar bedienend personeel je met een glimlach de meest verrukkelijke koffiecreaties serveert. Met of zonder suiker, melk; allemaal goed natuurlijk, maar wat dacht je van Lemonaid Ginger, Elderflower Syrup en Lemon Juice in je koffie? Of wellicht hou je van iets sterkers, een heerlijke Nespresso koffiecocktail met Lillet aperitif, Quaglia Rhubarb Liqueur, Ice Tea Green en Agave Syrup bijvoorbeeld. En da’s nog lang niet alles, want La Terraza schijnt ook een secret getaway voor extra speciale klanten te herbergen. Maar dat heb je niet van ons...