04 augustus 2019

Met je friends naar Lowlands

Met je friends naar Lowlands

Natuurlijk is 3FM dit jaar weer 3 dagen aanwezig op Lowlands. Bij de 3FM Speeltuin rechts naast Alpha kun je chillen, spelletjes spelen en aanschuiven bij exclusieve live sessies.

En 3FM heeft nog een stapel tickets liggen die via de inmiddels legendarische ‘Met je friends naar Lowlands-actie’ worden weggegeven zodat je samen met je drie beste vrienden naar Lowlands kunt. Hoe?! Meld je nu aan via 3fm.nl/metjefriends en jullie maken kans om tussen 10 en 16 augustus opgebeld te worden door 3FM. Neemt iedereen de telefoon op met de zin "Hallo, mag ik met 3FM mee naar Lowlands"? Dan winnen jullie vier kaarten voor Lowlands INCLUSIEF een topplek op de camping waar alvast een tent voor jullie is opgezet (scheelt weer slepen)!