06 augustus 2019

Tommy Jeans

Tommy Jeans

De pop-upstudio van Tommy Jeans staat, net als het merk zelf, met zorg gepositioneerd in The Block op Cape Lowlands tussen Bravo en India. En da’s geen gewone festivalboetiek, maar een stijlvolle haute-couturespot, opgetrokken rond de Tommy Jeans-galerij die een eerbetoon brengt aan de magie en het muzikale erfgoed van de legendarische Tommy Hilfiger. Een perfect decor voor de nieuwe herfstcollectie van Tommy Jeans dus. Maar er is meer! Zo kun je jezelf hier laten opnemen tijdens livesessies en je mode- en muziekkennis testen tijdens een heuse Tommy Hilfigerthemaquiz. Sowieso een prima plan, want alle goudkeeltjes en beterweters die meedoen, krijgen voorrang om backstage mee te feesten en te genieten van exclusieve liveoptredens en een line-up met dj’s, speciaal geselecteerd door Tommy Jeans. Past precies, wedden?