10 augustus 2019

Markt en bazar op Lowlands

Markt en bazar op Lowlands

Drie dagen Lowlands. Je raakt wel eens iets kwijt, het is stuk of je wil er gewoon nog eentje extra hebben! All good, want op onze Lowlandsmarkt aan Lake Lowlands is het sowieso goed toeven. Voor je Ibiza-style kleding, sieraden en meer ga je naar Kindred Spirits, mooie Hawaii-hemden vind je bij SwagUp, handgemaakte Surinaamse spullen ontdek je bij Talking Prints en voor mooie boots of vintagekleding klim je in de dubbeldekker van de Vintage Factory. Zoek het eigenwijze konijntje bij Fuuki, voor brillen ga je naar Woodstylz of Ikhebeenbril.nl en ook bij het coole Tangible Goods, Urban Heisa of The Makers Store uit Amsterdam verrassen ze je met kwaliteit voor een prikkie. Meer? Meer! Sieraden en mode in gypsy-stijl vind je bij MOOST Wanted, een nieuwe piercing laat je bij de mobiele studio van Roadrunner zetten. Regenbuitje? Bij Belo Mundo verkopen ze Cowboy regenlaarzen met een funky printje. Ook verkopen ze reversible rokken en t-shirts. 

Nog meer moois tref je op de Lowlands Bazar, een one-stopshop binnen de Lowlandsmarkt. Bij Bøkers Bags maken ze tassen van vintage Lowlandsbanners, handgemaakte sieraden staan uitgestald bij Koi d’Azur en voor shiny zilveren en gouden sieraden ga je naar Meesie. Een extra onderbroek vind je bij Happy Smugglers, zelfontworpen en -gemaakte kleding scoor je bij UDIO Fashion, haar invlechten of body- en facepainten doe je bij The Make Over Booth en de skateliefhebbers zien we bij Wakefield. Even kijken? Kopen kopen kopen!