15 augustus 2019

Minister-president Rutte naar Lowlands

Minister-president Rutte naar Lowlands

We hebben al veel Kamerleden, staatssecretarissen en ministers over de vloer gehad, maar de top van de politieke voedselketen wist Biddinghuizen nog nooit te vinden. Tot dit jaar: voor onze huiskamertalkshow Villa Lowlands heeft minister-president Mark Rutte zondag een gaatje in zijn overvolle agenda. Tijd voor een openhartig een-op-eengesprek om 12:20 uur in Echo, met presentator Martijn de Greve én een tent vol mondige Lowlanders. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onderwijs, de zorg, het jeugdbeleid, de huizenprijzen, het klimaat; dit is je kans om de minister-president recht in de ogen te kijken terwijl hij komt vertellen waar het volgens hem allemaal om draait. Vind je daar dingen van? Met behulp van onze huisbutler Roel Maalderink heb je de macht om het interview te sturen en te beïnvloeden. Zorg dus dat je vroeg in de rij staat.

Villa Lowlands met minister-president Mark Rutte: zondag, Echo, 12:20