12 februari 2020

LL Science: onderzoeksvoorstellen gezocht!

LL Science: onderzoeksvoorstellen gezocht!

Lowlands, BKB | Het Campagnebureau en New Scientist NL zijn dit jaar weer op zoek naar onderzoekers van hogescholen, universiteiten en andere onderzoeksinstellingen die tijdens Lowlands 2020 een onderzoek willen uitvoeren binnen LL Science: het wetenschapsprogramma van Lowlands. Dien voor 6 april 2020 een onderzoeksvoorstel in en ga aan de slag in het grootste laboratorium van Nederland! 

In deze pdf lees je alle uitgebreide informatie en randvoorwaarden waaraan de voorstellen dienen te voldoen.

De voorgaande vijf edities van Lowlands Science waren erg succesvol voor zowel de festivalbezoekers die op een toegankelijke manier kennis maken met onderzoek, als voor de deelnemende wetenschappers die heel veel data kunnen verzamelen op het festivalterrein. In het Lowlands Science Lab worden festivalbezoekers omwille van de wetenschap vrijwillig onderdeel van experimenten en daarmee kunnen onderzoekers ook bezoekers en media enthousiasmeren voor hun onderzoek. Bekijk hier het uitgebreide online dossier van New Scientist over Lowlands Science.