03 maart 2020

Audities Sexyland Lowlands: The Sexfactor

Audities Sexyland Lowlands: The Sexfactor

Sta jij binnenkort te shinen in de line-up van Lowlands Paradise 2020?

Voor het eerst in de geschiedenis is er via de achterdeur kans om gezien te worden, want Sociëteit SEXYLAND biedt het podium aan jullie!

Op het draaiend podium van Sociëteit SEXYLAND zie je elk uur een totaal verschillende act. Van jong getalenteerden tot oudgedienden, van een kaasfonduerestaurant met paaldansers tot The Opposites; alles komt voorbij. Dus heb jij een talent dat gezien moet worden? Of juist iets wat niemand mag zien, maar wat toch een podium verdient? Denk jij dat je wel een strak uurtje kan vullen in SEXYLAND met iets waar mensen op zitten te wachten, doe dan mee! Maar ook als je een ontzettend goed idee hebt van hoe een uur eruit zou moeten zien: laat je horen. Wie weet word je uitgenodigd voor de audities van THE SEXFACTOR en maak je het dan uiteindelijk samen met Sociëteit Sexyland mogelijk op Lowlands 2020!

Op 15 mei 2020 vinden de landelijke audities van THE SEXFACTOR plaats bij PIP te Den Haag, het neutrale middelpunt van Nederland. De presentatie is deze avond in handen van de LLowcast-presentatoren Steven van Lummel & Justin Verkijk en de vakkundige jury bestaat uit SEXYLAND-directeuren Aukje Dekker & Arthur van Beek en Lowlandsdirecteur Eric van Eerdenburg. Samen bepalen zij of jij THE SEXFACTOR hebt.

Meerdere ideeën kunnen winnen en zelfs zonder idee is jouw aanwezigheid op 15 mei belangrijk, want er wordt ook een Publieksfavoriet gekozen.

Grijp deze mogelijkheid met beide handen aan, stuur je idee op en maak kans om dit jaar te shinen in SEXYLAND op Lowlands. We hebben slechts één regel: alles kan én mag, zolang het met respect wordt gedaan. Duidelijk? Meld je dan nu aan voor THE SEXFACTOR via dit formulier, want de voorrondes gaan per direct van start.