24 maart 2020

Coronavirus

Coronavirus

Het is zeer begrijpelijk dat er in de huidige omstandigheden veel vragen zijn over het wel- of niet doorgaan van Lowlands.

De huidige maatregelen vanuit de overheid verbieden alle evenementen tot 1 juni 2020 en hoewel Lowlands ruim twee maanden na verstrijken van de maatregelen plaatsvindt, is het mogelijk dat we dan nog niet met zoveel mensen bij elkaar mogen komen. Toch kunnen we nu geen beslissing nemen of het festival zou moeten worden afgelast. Wij volgen het advies van de overheid hierin en wachten daarop. Net als voor jullie, voelt dit voor ons als een onwerkelijke situatie. Omdat we jullie bij groen licht een te gek festival willen bieden en we de moed erin houden, gaan de voorbereidingen voor het festival onverminderd door.

Lowlands is aangesloten bij ‘Bewaar je ticket, geniet later’. Indien het festival vanwege het coronavirus geen doorgang kan vinden, is deze regeling van toepassing op de aangeschafte tickets. Je ticket blijft dan geldig tot volgend jaar. Meer info over deze regeling lees je hier.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte en maken een diepe buiging voor de vele mensen die keihard werken om deze crisis het hoofd te bieden.