19 april 2021

Kaartverkoop start 22 april

Kaartverkoop start 22 april

UPDATE: LOWLANDS 2021 IS UITVERKOCHT


Aanstaande donderdag 22 april om 20:00 uur gaat de kaartverkoop voor Lowlands 2021 via Ticketmaster van start.

Lowlands 2020 was binnen 5 uur uitverkocht en het overgrote deel van de kaartkopers heeft ervoor gekozen hun ticket te bewaren tot de editie van dit jaar, waarvoor onze eeuwige dank! Donderdag komt een beperkt aantal festivaltickets beschikbaar voor de verkoop. Dit zijn tickets van mensen die een refund voor hun LL20-ticket hebben aangevraagd. Er worden alleen reguliere festivaltickets verkocht, geen Gespreid Betalen-tickets of Groepstickets.

Een festivalticket (3 dagen festival, incl. plek op de festivalcamping en pendelbus van/naar treinstation Lelystad/Dronten) kost €230,- inclusief servicekosten.

Daarnaast gaan de parkeertickets en de kaarten voor het Gllamcamp en de Campercamping ook weer in de verkoop. Bovendien komen er 100 extra Groepscampingplekken beschikbaar voor een gegarandeerde plek van 10 x 10 meter met een picknicktafel en een robuuste partytent van 4,5 x 3 meter. Zo hoef je niet te haasten en sta je gezellig met al je vrienden bij elkaar. De Groepscampingplekken bevinden zich dit jaar naast het Gllamcamp. Op een Groepscampingplek mag je zoveel eigen tenten plaatsen als je wil, zolang je binnen de aangegeven afmetingen blijft. In praktijk passen er ongeveer 8 tweepersoonstentjes op één plek. 

Nieuw dit jaar zijn de Gllamcamp Packages. Voor het Gllamcamp DeLLuxe zijn dit jaar namelijk ook arrangementen te boeken, waarbij je accommodatie, het bijbehorend aantal festivaltickets en een parkeerticket voor de Gllamcamp DeLLuxe Parking zijn inbegrepen. Handig, want zo heb je Lowlands praktisch in één klap geregeld en hoef je alleen nog maar te zorgen dat je er komt. Meer info over het Gllamcamp en de Gllamcamp Packages vind je op www.gllamcamp.nl

Koop je tickets via Ticketmaster, want alleen zo weet je zeker dat je Lowlands met een geldig ticket binnenkomt. Wie tweedehandstickets via sites als Ticketswap en Marktplaats koopt, loopt namelijk een groot risico. Je weet immers niet of de originele kaartkoper een refund heeft aangevraagd waardoor het ticket ongeldig is gemaakt. Wij kunnen dat niet controleren: op die manier zouden we een sluiproute voor zwarthandel creëren en dat willen we juist voorkomen. 

Op dit moment is nog niet bekend of de overheid in verband met corona extra eisen stelt aan het bezoek aan een festival. Zodra hier meer over bekend is, laten we dat direct weten. Als Lowlands 2021 vanwege corona niet kan plaatsvinden, wordt er uiteraard een ticketregeling opgesteld.

Ga je het donderdag proberen? Voeg dan deze rechtstreekse link naar Ticketmaster toe aan je Favorieten, dan ben je in één klik op de juiste plek.