03 juni 2021

Time Out Café

Time Out Café

Wat voor corona al een issue was, is na een jaar thuisfidgetten helemaal gierend uit de hand gelopen: de mentale gezondheid van jongeren. Stress en burn-outs onder studenten en jonge starters zijn inmiddels aan de orde van de dag – alleen staat het vrijwel nergens op de agenda. Behalve in het nieuwe Time Out Café in Romeo op Cape Lowlands, waar ze elke dag van 11:00-12:00 met een open en positieve blik kijken naar een gezondere toekomst voor jongeren. En dan niet sippend boven een dampende beker tranen, maar gewoon gezellig met muziek, theater, humor, interactie en nieuwsgierigheid. Hoe is het om jong te zijn in deze prestatiemaatschappij? En welke oplossingen en ideeën liggen er voor het oprapen? Praat mee, dan lossen we het zelf wel gewoon op.


Foto: Lin Woldendorp