09 juni 2021

De comedy line-up is bekend!

De comedy line-up is bekend!

Ben je ook zo toe aan een paar ijzersterke dijenkletsers? In Juliet zie je dé comedy- en cabaretkanonnen van Nederland met hun allerbeste grappen en bijzondere voorstellingen. Na een aantal jaar afwezigheid keert ook de Romeo-tent terug waar o.a. de scherpste stand-uppers van Nederland aan de microfoon verschijnen. Vandaag maken we het comedyprogramma van Lowlands bekend! Met onder andere Tineke Schouten & Stefano Keizers die een unieke en exclusieve show speciaal voor Lowlands hebben gemaakt, Tim Fransen met een exclusieve try-out van zijn nieuwe programma en Nina de la Parra komt met de meest bejubelde voorstelling van het afgelopen jaar naar Biddinghuizen!

In Juliet word je ontvangen door MC Soundos el Ahmadi en in Romeo introduceert MC Howard Komproe het programma.

Bekijk hier het volledige comedyprogramma en lees alle uitgebreide info over de voorstellingen.