15 juni 2021

Kyteman's Hiphop Orkest naar Lowlands

Kyteman's Hiphop Orkest naar Lowlands

Colin Benders’ hartverscheurende bugelsolo tijdens ‘Sorry’ in een muisstille Alpha in 2009 staat rotsvast in de top 5 kippenvelmomenten in Lowlands Paradise. Gemist? Niet kniezen, want op Lowlands komt zijn sensationele Kyteman’s HipHop Orkest terug naar Biddinghuizen. En dat is een volslagen verrassende reünie in drie delen: na Lowlands landt het 25-koppige jazzhoporkest een week later op Down The Rabbit Hole, gevolgd door een show op 9 oktober in Ziggo Dome waarvoor tickets op 17 juni om 10:00 uur via Ticketmaster in de verkoop gaan. Maak je klaar voor een onvermoeibare batterij blazers, rappers, strijkers, bass, percussie én classics als ‘She Blew Like Trumpets’, ‘No More Singing the Blues’ en – jazeker – die solo.