29 juni 2021

The School of Life

The School of Life

Hangen in je pyjamabroek, praten tegen een beeldscherm. Voor wie typeert dit niet de afgelopen anderhalf jaar? Maar het pyjamabroeken-tijdperk lijkt eindelijk voorbij! Tijd om weer alle andere manieren te ontdekken waarop het leven soms lastig is, want weet je nog wel precies hoe dat moet, dat ‘normale’ leven? En heb je het eigenlijk ooit wel geweten? Om je te helpen bij je terugkeer staat er op Planet Paradise dit jaar een school met ideeën voor je nieuwe leven. Hoe zorg je dat je genoeg rust houdt nu alles weer losgaat? Hoe breng je weer spanning in je seksleven? En hoe maak je meer ruimte om te spelen? Bij The School of Life krijg je lessen die we nu allemaal echt nodig hebben!


Het hele lesprogramma van The School of Life bekijk je hier.