07 juli 2021

Het Lowlands Wetenschapsprogramma

Het Lowlands Wetenschapsprogramma

Bij het Lowlands wetenschapsprogramma laat je je hersens kraken en zie je de nieuwste ontwikkelingen binnen uiteenlopende takken van wetenschap. Dus diepe denkers en scienefreaks opgelet!
 

Bij Lowlands Science worden acht breinbrekende onderzoeken uitgevoerd waar je zelf aan kunt deelnemen. Lowlands Science wordt dit jaar gepresenteerd door de Nationale Wetenschapsagenda en in hun Rad van Wetenschap draai je in een minireuzenrad rondjes met de meest deskundige wetenschappers en experts van Nederland om ze het hemd van het lijf te vragen. Stap in bij o.a. Diederik Gommers, Eveline Crone en Rasa Muller!

Tijdens de dagelijkse en razend populaire Nationale Wetenschapsquiz van de VPRO wordt jouw eigen wetenschappelijke kennis uitgebreid getest door science-journalist Anna Gimbrère en Rob van Hattum, documentairemaker en Chief Science Officer van het wetenschapsmuseum NEMO.


Het hele wetenschapsprogramma en uitgebreide info over alle programmaonderdelen vind je hier.