09 juli 2021

Update Lowlands 2021

Update Lowlands 2021

Zojuist heeft de overheid bekendgemaakt dat er tot en met 13 augustus geen meerdaagse evenementen mogen plaatsvinden vanwege de huidige corona-ontwikkelingen. Dan wordt beoordeeld of evenementen daarna weer worden toegestaan.

Hierdoor worden we door de overheid in de onmogelijke situatie gemanoeuvreerd dat we pas half augustus weten of het festival kan doorgaan. Dat is een onrealistische situatie. We kunnen niet iedereen nog weken aan het lijntje houden. Artiesten houden hun agenda vrij om naar Lowlands te komen, leveranciers houden personeel en materialen beschikbaar en bezoekers willen ook weten waar ze aan toe zijn. Daarom is er nu duidelijkheid van de overheid nodig en niet pas half augustus.

Zodra er meer bekend is, laten we dat via onze site en socials weten en ontvangen alle kaartkopers een informatiemail. Daarin gaan we dan ook in op alle details zodat je in één keer op de hoogte bent van alle informatie.