19 augustus 2021

Lowlands bij je thuis

Lowlands bij je thuis

Eigenlijk zouden we vandaag allemaal naar Biddinghuizen gaan, maar in plaats daarvan zitten we weer een jaar tandenknarsend thuis.

Om dit weekend toch een beetje Lowlandsgevoel te krijgen, kun je vanaf vrijdagochtend 08:00 uur tot zondagavond 22:00 uur intunen bij NPO 3FM. Ze brengen Lowlands bij je thuis door ieder uur live tracks van eerdere Lowlandsshows te draaien en je hoort de hele show van Imagine Dragons en The Opposites. Verder gaan ze het land in om de vele Lowlands Thuisfeestjes die Lowlanders zelf organiseren nog beter de maken door echte stukjes Lowlands uit te delen. Wat dacht je van de lichtshow uit de X-Ray in je woonkamer, een foodtruck, een headphone disco met St. Paul, een party van Kees van Hondt, of een goochelshow van Steven Kazan? Kijk voor alle gedetailleerde info op www.3fm.nl

Vergeet ook zeker niet je TV in te schakelen want zaterdag om 22:20 uur zie je bij VPRO op NPO3 een muzikaal eerbetoon aan Lowlands. In Ode aan Lowlands laat Eva Cleven Lowlands-opnames zien van acts die dit jaar op het festival zouden spelen, zoals Stormzy, Eefje de Visser, Typhoon en Kyteman's HipHop Orkest. Ook laat ze hoogtepunten zien uit het festivalarchief van Billie Eilish, Dua Lipa, en grote rockhelden als Queens of the Stone Age en Foo Fighters.