Group 2 Copy 15
21 oktober 2021

Veilig tickets overkopen en verkopen

Artboard
Veilig tickets overkopen en verkopen

Op de website van Ticketmaster kun je op een veilige en eerlijke manier zelf je ticket doorverkopen aan een andere Lowlander. 

Wil je je tickets te koop aanbieden, dan klik je op de ‘ticket doorverkopen’-knop die je kan vinden bij je tickets in je Ticketmasteraccount. Doorverkooptickets worden aangeboden door andere Lowlanders voor maximaal 20% boven de originele ticketprijs. Wanneer je bij je festivalticket extra's hebt gekocht zoals een parkeerticket of een Campercampingticket, dan kun je alleen je festivalticket doorverkopen en niet de extra's. Als je deze extra's in een losse bestelling hebt aangeschaft, kun je deze wel doorverkopen. Hetzelfde geldt voor andere ticketcombinaties: alleen het ticket dat je als eerste in een transactie hebt aangeschaft, kun je doorverkopen.

Als koper weet je zeker dat je een origineel ticket overkoopt waarmee je daadwerkelijk toegang tot Lowlands hebt. Bij andere ticketplatformen zoals Ticketswap, Viagogo en Martkplaats heb je deze zekerheid niet omdat daar veel fraude plaatsvindt.

Deze doorverkoopfunctie komt 12 februari 2022 beschikbaar.

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15