28 oktober 2021

Lowlands en Down The Rabbit Hole zoeken stagiair(e)

Lowlands en Down The Rabbit Hole zoeken stagiair(e)

Ben jij benieuwd hoe het er achter de schermen van Lowlands aan toe gaat en wil je onderdeel zijn van ons marketingteam? Dan zijn we op zoek naar jou: de leukste, gezelligste en beste stagiair(e) van Nederland! Je gaat niet alleen voor Lowlands aan de slag, ook voor Down The Rabbit Hole draag je een belangrijk steentje bij aan de marketing en leer je veel over wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een festival.

We zoeken een HBO/WO student(e), bij voorkeur in een event- of communicatiegerelateerde studie of een cultureel/maatschappelijke studierichting. Kom je lekker uit je woorden en kun je heel goed, gestructureerd en nauwkeurig met grote hoeveelheden informatie omgaan? Ben je vingervlug met video- en fotobewerking? Bekijk dan hier de volledige vacatureomschrijving met alle info over de stage en de sollicitatieprocedure.

Reageren kan tot uiterlijk 11 november 2021.