Group 2 Copy 15
02 februari 2022

Ticketinfo Lowlands 2022

Artboard Copy 3
Ticketinfo Lowlands 2022

In 2020 en 2021 kon Lowlands vanwege COVID-19 niet doorgaan. De verkochte tickets voor deze edities zijn geannuleerd en het aankoopbedrag is teruggestort naar de kaartkopers.

Op zaterdag 5 februari start voor deze kaartkopers een presale waarbij je maximaal het aantal festivaltickets dat je in 2020/2021 hebt aangeschaft kunt kopen. De betreffende kaartkopers ontvangen hierover op 2 februari vanuit Ticketmaster een mail met een URL en code.

Kaarten die na afloop van de presale over zijn, komen op zaterdag 12 februari om 11:00 uur via Ticketmaster beschikbaar voor de reguliere verkoop. Als blijkt dat Lowlands 2022 vanwege corona onverhoopt toch niet kan doorgaan, stellen we uiteraard weer een ticketregeling op. Uitgebreide informatie over alle ticketsoorten vind je hier en voor een overzicht van Gllamcamp accommodaties ga je naar gllamcamp.nl

Op de website van Ticketmaster kun je op een veilige en eerlijke manier zelf je ticket doorverkopen aan een andere Lowlander. Als koper weet je zeker dat je een origineel ticket overkoopt waarmee je daadwerkelijk toegang tot Lowlands hebt. Bij andere ticketplatformen zoals Ticketswap, Viagogo en Martkplaats heb je deze zekerheid niet omdat daar veel fraude plaatsvindt. De doorverkoopfunctie van Ticketmaster voor Lowlandstickets komt vanaf 12 februari 2022 beschikbaar.

Samen met Pouw Vervoer werken we aan een netwerk aan opstapplaatsen waardoor je vanuit heel Nederland per luxe touringcar naar Lowlands kunt komen en ook weer wordt teruggebracht. Een gemakkelijke, scherp geprijsde en bovendien duurzame manier om naar de polder te komen! Klik hier voor alle informatie, prijzen en reserveren


Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15