Group 2 Copy 15
05 april 2022

Servettenwedstrijd

Artboard
Servettenwedstrijd

Alle creabea’s en toekomstige Picasso’s opgelet; het is tijd voor de Lowlands servettenwedstrijd! Wil jij je artistieke uitspattingen terugzien in de vorm van een 100% recyclebare servet waar alle Lowlanders hun mond mee afvegen? Pak dan nu je kans!

Uit de inzendingen worden 10 winnaars gekozen, waarvan hun creaties op maarliefst 50.000 servetten worden gedrukt! We zijn opzoek naar jullie eigen originele, uitbundige, omverblazende ideeën, dus laat je vooral niet inpireren door het Lowlands artwork en stuur alleen volledig eigen ontwerpen in.
Stuur jouw ontwerp in vóór 18 april 12:00.

Hou er rekening mee dat jouw design in zwart-wit is, het aan de afmetingen van 33 x 33 cm voldoet en je deze in PDF of EPS formaat naar servetten@lowlands.nl mailt. Is jouw bestand groter dan 5MB? Verstuur het dan even via WeTransfer.

We kijken uit naar jullie creaties: zet ‘m op! 

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15