Group 2 Copy 15
23 mei 2022

Nieuwe soorten groepsplekken

Artboard Copy
Nieuwe soorten groepsplekken

De Groepscampingplekken van 10x10 meter waarbij 2 picknicktafels en een grote partytent zijn inbegrepen, zijn al lang en breed uitverkocht.

Omdat we merken dat er veel vriendengroepen zijn die gegarandeerd bij elkaar willen staan, hebben we twee nieuwe soorten groepsplekken voor je. Hierbij krijg je een gereserveerde plek waar je samen kunt gaan staan. Verder is de uitvoering van deze nieuwe Groepscampingplekken basic, dus er zijn geen partytent en picknickbanken aanwezig.

Groepscampingplek Basic Small: een gereserveerde plek van 6x6 meter waarop je je eigen tenten kunt plaatsen. In praktijk is er voldoende ruimte voor 4 opgooitentjes. Je kunt met zoveel mensen op deze plek verblijven als je zelf wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft. Deze Groepscampingplekken bevinden zich naast de Gllamcamp Delluxe en er is een badhuis.

Groepscampingplek Basic Large: een gereserveerde plek van 9x9 meter waarop je je eigen tenten kunt plaatsen. In praktijk is er voldoende ruimte voor 6 opgooitentjes en een (zelf mee te nemen) partytent. Je kunt met zoveel mensen op deze plek verblijven als je zelf wilt, zolang je binnen de toegekende afmetingen blijft. Deze Groepscampingplekken bevinden zich naast de Gllamcamp Delluxe en er is een badhuis.

Deze nieuwe Groepscampingplekken gaan woensdag 25 mei om 11:00 uur via Ticketmaster in de verkoop. Meer info en de juiste verkooplink vind je op de Ticketpagina.

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15