Group 2 Copy 15
22 juni 2022

Het Literatuurprogramma is bekend!

Artboard Copy 3
Het Literatuurprogramma is bekend!

Letterlovers opgelet! Ons jaarlijkse literatuurprogramma vind je dit jaar in Current, een gloednieuwe hangout tussen Cape Lowlands en Planet Paradise. Hier wakkeren diehard boekenballers en aanstormende toptalenten jouw toch al licht ontvlambare leesliefde laaiend aan.

En we pakken groots uit. Met meer dan 50 auteurs, talkshows, interviews, voordrachten en muziek, elke dag van 13:00 tot 18:15 uur. Poëzie en spoken word? Uiteraard! We schrijven brieven aan romanpersonages, ontmoeten papieren helden en bingoën met geile schrijvers voor hete prijzen. In de Lowlands Bookstore zit je het ene moment bij een diepgravende talkshow over literaire rouwverwerking en het volgende bij een spetterende taaltombola rond Britney Spears. En is dat nou Tim Knol?

Onder vele, vele anderen komen Marcel van Roosmalen, Joost Oomen, Auke Hulst en James Worthy langs, net als Saskia Noort, Hannah Bervoets, Lale Gül en Libris Literatuurprijswinnaar 2022 Mariken Heitman. Goed om te weten: na afloop van hun programma’s komen alle auteurs hun boeken signeren, die je dankzij De Utrechtse Boekenbar zo onder hun neus kunt schuiven. Over uitgelezen kansen gesproken.


Bekijk op de programmapagina alle informatie over het literatuurprogramma! 

Foto: Lale Gül


Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15