Group 2 Copy 15
25 juli 2022

Podcast LLive

Artboard Copy 2
Podcast LLive

Terwijl de nachtvlinders uitslapen, ruimen we Adonis overdag in voor Podcast LLive, een uniek podcastpodium dat wordt geprogrammeerd door de VPRO. En die nodigt elke dag drie populaire Nederlandstalige podcasts uit om een speciale Lowlandsaflevering op te nemen – met publiek én midden in de vrolijke Lowlandschaos naast de festivalingang op Cape Lowlands. Geen probleem voor deze mic-droppende pro’s natuurlijk, die samen met host Yuki Kho podcastgeschiedenis komen schrijven. Geluid klaar? Actie!


Met DAMN HONEY, Yous & Yay, De Machine, Europa draait door, Naakt op een kleedje, Boeken FM, Dipsaus, Nooit Meer slapen en Jonge Jaren met Eric van Eerdenburg.

Ook ongehoord goed: onze eigen LLowcast met Justin Verkijk en Steven van Lummel, die vanuit de Artist Village backstage dagelijks verslag doen van wat er op Lowlands gebeurt. En dan dendert Maxim Hartman overdag ook nog eens over het terrein voor Praten Kreng!, een emotionele rollercoaster van een podcast met Lowlanders in de hoofdrol. Je bent gewaarschuwd.

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15