Group 2 Copy 15
01 augustus 2022

Coke Studio Sing-Along

Artboard Copy 2
Coke Studio Sing-Along

Tijdens dit zaterdagse megameezingspektakel in Alpha laten Sophie Straat, Bente, Meau en S10 hun mooiste huzarenstukjes tot ver over LLake Lowlands schallen – aangevuld met 21e-eeuwse nederpophits. En jij kunt meedoen: meld je aan en voor je het weet, shine je straks samen met deze Nederlandse popprinsessen op de Alphaplanken! 

Wordt het De Jeugd van Tegenwoordig, Hazes of het Koningslied? S10-producer Sim Fane trapt sowieso af met een speciaal voor deze Coke Studio Sing-along geschreven nummer, maar meezingen met de andere toppers die bandleider Martijn Bosman serveert is op én voor het podium verplichte, verrukkelijke kost.

Zie jij jezelf al op het Alpha podium staan? Meld je aan:

* Neem een video waarin je de eerste 4 regels van het refrein van ‘Sterrenstof’ van De Jeugd van Tegenwoordig uit volle borst meezingt: Kaleidoscoopische oogs | Ik kijk omhoog, m'n pupillen worden groot | De wereld is weer plat ja | Op je bolle bips na

* Mail je inzending voor zondag 7 augustus 23:00 uur naar singalong@lowlands.nl

* De winnaars krijgen in de 2e week van augustus bericht, winnen twee kaarten én staan op de Alpha-planken

* Nog geen Lowlandstickets? Geen probleem; als je wint krijg je er twee kaarten bij!


Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15