Group 2 Copy 15
04 augustus 2022

Prime Video Casting Agency

Artboard Copy 2
Prime Video Casting Agency

Kans maken op een glansrol in een Amazon Original? Dinertje en romcom pakken met een onbekende? Uitgebreid achter de schermen koekeloeren en op een spectaculaire wrapparty belanden? De Prime Video Casting Agency strijkt neer in de polder!

Tijdens het interactieve Cast a Scene krijg je het hele weekend een uniek inkijkje in het maken van films en series op een filmset – net echt, want mét camera's, special effects en levensechte backstage met kostuumafdeling, haarstylist & visagie. Professionele scouts vissen potentiële polder-Clooneys en -Johanssons uit het publiek om scènes te spelen, gecoacht door veelbelovende lokale regisseurs en acteurs. Kijk ademloos toe met je mond vol popcorn of waag die sprong in het diepe gewoon, want echte toptalenten kunnen hier een rol in een toekomstige Amazon Original winnen! 

Lukt het niet om te acteren zonder in de slappe lach te schieten, dan kun je altijd nog op zoek gaan naar een Oscarwaardige filmkus tijdens de Blind Date Dinner Movie: een bioscoopdate plus romantisch diner, waarbij je aan een onbekende met dezelfde interesses wordt gekoppeld. Daarna zoek je in de verkleedcontainer een Olivia-legging of Travolta-ballenknijper om het stof van de plinten te dansen tijdens de Happily Ever After Party. Voor heel Lowlands toegankelijk, inclusief de acteurs en de complete LLowline-up, dus een must-party met vipspottingpotentie. Het decor schreeuwt glitter & glamour, de vetste Amazon Original-soundtracks weerklinken en er zijn veel leukere barkeepers dan in 'Cocktail'. Deze spontane kruisbestuiving tussen Lowlands en Hollywood valt zelfs niet door Steven Spielberg te regisseren!


Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15