Group 2 Copy 15
05 augustus 2022

La Terraza van Nespresso

Artboard Copy 3
La Terraza van Nespresso

Afgepeigerd, zuurgedanst of sufgekletst? Rustmomentjes zijn even welkom in Lowlands Paradise als een perfect getimede kop koffie. Pro-tip: Nespresso serveert je die bij La Terraza gewoon alle twee, in een weelderig groene jungle-oase met panoramisch uitzicht over Planet Paradise. 

Of je je zwarte goud nu het liefst heet, ijskoud of in een verrassende koffiecocktail drinkt, bij La Terraza plof je ontspannen neer om even in te dalen en op te laden. Ga dan ook vooral bij Nespresso’s tropische sound-experience Infinity Jungle langs, want in dat energizing regenwoud tank je pure energie waarmee je de rest van Lowlands moeiteloos aankan. Over een bak troost gesproken.

Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15