Group 2 Copy 15
08 augustus 2022

Het Buitentheaterprogramma

Artboard Copy 2
Het Buitentheaterprogramma

Op Lowlands zie je niet alleen in de tenten een mooi programma, ook op het terrein zelf valt je mond open van verbazing: hier is het buitentheaterprogramma!

Haak aan en duw mee terwijl je geniet van intieme optredens in de Duwtent, spot spectaculaire en acrobatische performances van ‘Instead of’ op random plekken van het festivalterrein, zet voet aan wal en koers met een kompasroos naar je zoekgeraakte vrienden bij ‘Sea You There Too’ en bewonder (of versjouw je aan) ‘Rope’: een handgemaakt touw van wel 196 kilo. Op het Lowlandsterrein kom je tijdens het rondstruinen van alles tegen; dus hou je ogen open en oren gespitst..

Check het volledige programma hier.


Foto: Rope (lef Spincemaille)


Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15