Group 2 Copy 15
09 augustus 2022

LLowzone

Artboard Copy 4
LLowzone

Ze zijn er nog hoor, die 72-hour party people op Lowlands, maar de rest heeft de energieboostende power van yoga en wellness allang ontdekt. Voor een goed begin van je dag sluit je aan bij de Yoga Tribe Vibe in India: even lekker rekken, strekken en detoxen bij de dagelijkse, altijd populaire yogasessie Wake up Shake up – geschikt voor beginners en gevorderden dankzij de vakkundige begeleiding van het Samana Yoga Center en Imperceptible Art. See you on the mat!


Ben je toe aan een weldadig rustmomentje zonder zonnegroet? Misschien is een uurtje shoptherapie iets voor je, want bij onze Lowlandsmarkt aan de zonovergoten oever van LLake Lowlands is ontstressen altijd in de aanbieding. Fairtrade en vintage, zonnebrillen en hoeden, airbrushtattoos en zelfs complete make-overs; deze unieke festivalshops droppen elke dag weer nieuwe must-haves.


Dé oase van rust voor je mind, body en soul ligt daar op twee keer struikelen vandaan: de LLowzone. Hier bubbel je je knaldrangkater weg in een van de rustieke hottubs, laat je je verkwikken door de helende stoom van de sauna’s en cleanse je je geest met yogalessen en wellnessworkshops, geleid door in-house docenten. Kun jij met een gerust hart weer volle bak tot het gaatje in Lowlands Paradise. Relaxed!

 

Wake up Shake up | India | vr 11:30, za 11:00, zo 10:30

Lowlandsmarkt | LLake Lowlands | dagelijks

LLowzone | LLake Lowlands | Dagelijks


Group 2 Copy 11
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15
Group 2 Copy 15